Onderzoeksresultaten

Klik hier om de onderzoeksresultaten te doorzoeken

Onderzoek brengt nieuwe inzichten en is de motor achter veel veranderingen en verbeteringen. Het Koninklijk Conservatorium hecht er daarom veel waarde aan dat de resultaten van onderzoekprojecten van studenten en docenten niet alleen invloed hebben op het onderwijs, maar ook worden gedeeld met een breed publiek. De resultaten van alle onderzoeksprojecten zijn terug te vinden op de Research Catalogue.

De Research Catalogue is een online multimediale database, waar onderzoek op een vrije manier kan worden gepresenteerd. Beeld en geluid vormen een integraal onderdeel van de artistieke/academische presentatie. Dit gaat hand in hand met onze visie op artistiek onderzoek, waarin artistiek materiaal gelijkwaardig is aan geschreven materiaal. Het KC gebruikt daarom de Research Catalogue voor het archiveren en verspreiden van alle onderzoeksresultaten.

Het lectoraat 'Music, Education and Society' van het KC heeft op de Research Catalogue een aparte overzichtpagina, waarop informatie over en links naar de onderzoeksresultaten van het lectoraat te vinden zijn.

Klik hier voor een algemeen overzicht van artistiek onderzoek aan het KC, inclusief het werk van masterstudenten.