KC Awards

14 september 2023

We maken ons op voor de jaarlijkse KC Awards op dinsdagavond 26 september! Prijswinnaars van verschillende afdelingen van het Koninklijk Conservatorium brengen een gevarieerd programma ten gehore tijdens deze speciale avond in de Conservatoriumzaal.

Hoewel de Amerikaanse componist Charles Ives ooit bromde: “Prizes are for little boys” is elke student die een studie aan het Koninklijk Conservatorium bekroond ziet met een onderscheiding daarmee bijzonder verguld. De Stichting Instrumentenfonds KC looft namelijk al vele jaren prijzen uit aan de beste eindexamenkandidaten. Daarnaast ondersteunen ze studenten bij de bruikleen en aanschaf van instrumenten.

Op 26 september presenteren we deze jonge musici die de wereld verrasten met uitzonderlijke eindexamenoptredens. Ook het Fund for Excellence en de Konrad Boehmer Foundation reiken dankzij hun begunstigers prijzen en beurzen uit aan getalenteerde studenten. Naast deze talenten, worden musici aan het publiek voorgesteld die onderscheiden zijn voor het research-onderdeel van hun masterprogramma.

Aanmelden

Je kunt bij deze speciale gelegenheid aanwezig zijn! Klik op de onderstaande link om je aan te melden. Let op: de dresscode op deze avond is feestelijk.

Klik hier om je aan te melden