Zilver voor dansstudente Esmé Mendes Aguiar

Onze dansstudenten dansen niet alleen in onze studio’s maar zijn ook heel actief met hun danscarrière bezig buiten de school. En dat moedigen we natuurlijk aan! Dansstudente Esmé Mendes Aguiar (15 jaar) vloog naar Nice om mee te doen aan het Concours International de Danse Classique de Grasse.
Het waren zinderende rondes naar de finale met sterke concurrentie uit andere landen zoals danstalenten uit Roemenië, Noorwegen, België en Frankrijk. Esmé danste verschillende solo’s uit choreografieën als Giselle en Fairy Doll. Ze liet de concurrentie achter zich en haalde een finaleplaats! Uiteindelijk sleepte zij de tweede prijs in de wacht.

Laatste kaarten Young Talent Project

Je kunt Esmé komende week zien dansen tijdens de voorstellingen van Young Talent Project samen met Nederlands Dans Theater. Mis het niet, er zijn nog maar een paar kaarten voor de voorstellingen op 30 november, 1 en 2 december!

Wil je ook komen dansen aan onze Dansvakopleiding, kom dan naar een van de audities op bijvoorbeeld 9 december, en de Open Dag op 27 januari!