Zomercursus Gregoriaans 2021

Stichting Amici Cantus Gregoriani organiseert, in nauwe samenwerking met de afdeling Oude Muziek van het Koninklijk Conservatorium, een bijzondere Zomercursus Gregoriaans. Deze cursus vindt plaats van 23 tot en met 27 augustus 2021 in de Kloosterkerk in Den Haag.

Aanmelden is mogelijk tot 1 juni 2021.

De Zomercursus is zodanig ingericht dat zangers en dirigenten, muziekstudenten (aan conservatoria en universiteiten) en jonge wetenschappers in diverse ervaringsniveaus kunnen deelnemen. Er wordt gewerkt in 4 groepen, 2 groepen voor zangers en 2 voor dirigenten, beide opgesplitst in basis en gevorderd. Uiteenlopende benaderingen van het gregoriaans komen aan bod, met speciale aandacht voor recente onderzoeksresultaten. De cursus wordt afgesloten met een concert door docenten (& friends), waarin gregoriaans en polyfonie worden gecombineerd, en met een slotpresentatie waarin de cursisten zij aan zij met docenten optreden. Er wordt gestreefd naar 80-100 deelnemers uit binnen- en buitenland.

COVID-19 en Annulering
De gezondheid van alle cursisten heeft voor ons de hoogste prioriteit.
Daarom zal gewerkt worden volgens de dan geldende COVID-19 richtlijnen van de Rijksoverheid.
Als wij onverhoopt moeten besluiten om de cursus alsnog te annuleren, krijgen cursisten het overgemaakte cursusgeld terug.

Tickets
Alle ticketvormen en prijzen zijn te vinden op de website van Amici Cantus Gregoriani. Reguliere tickets kosten €450,-. Studenten krijgen €200,- korting, en studenten van het Koninklijk Conservatorium ontvangen €300,- korting. Het is ook mogelijk om tickets te kopen voor delen van het programma.

Direct een ticket kopen?Dat kan via deze link.