Concerten en voorstellingen tijdens corona pandemie

In seizoen 2020/21 ziet ons programma met concerten en voorstellingen er anders uit dan u van ons gewend bent. Houd koncon.nl/agenda in de gaten voor het actuele overzicht van geplande concerten en voorstellingen én of hierbij publiek aanwezig kan zijn. Dit overzicht wordt regelmatig aangevuld.

Enkele concerten worden dit najaar ook op bijzondere wijze met camera’s en audio-opnamen geregistreerd en live beschikbaar gesteld via een livestream. U kunt deze dan online volgen. Deze informatie vindt u terug bij het betreffende evenement.

Of en hoeveel publiek aanwezig kan zijn bij de concerten in het najaar van 2020 hangt sterk af van hoe de Covid-19 pandemie zich ontwikkelt, de maatregelen die landelijk worden genomen en het protocol van het Koninklijk Conservatorium zelf. We ontvangen u uiteraard heel graag, maar moeten tegelijkertijd het onderwijs voor onze studenten als belangrijkste uitgangspunt voor ogen houden.

Wanneer u een concert of voorstelling binnen het Koninklijk Conservatorium bezoekt, dan vragen wij u:

  • Zich te registeren, omdat er slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar is;
  • Binnen het gebouw een mondkapje te dragen, welke u zelf dient mee te nemen en bij binnenkomst gevraagd wordt op te doen. U wordt tevens gevraagd bij de ingang uw handen te desinfecteren met de middelen die daar worden aangeboden.
  • Kort van tevoren te arriveren en na het concert het Koninklijk Conservatorium weer vlot te verlaten.

U kunt ervan op aan dat het Koninklijk Conservatorium met veel aandacht een veilige omgeving creëert voor onze leerlingen, studenten, docenten, staf én gasten. Mocht u bij een bezoek iets opvallen dat u wilt delen, dan horen we graag van u via communicatie@koncon.nl.

Actuele updates over hoe het Koninklijk Conservatorium reageert op de Covid-19 pandemie vindt u via www.koncon.nl/corona.

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Instagram.