Update Open Festival en Next Generation Festival

De door de regering op 12 november afgekondigde gedeeltelijke lockdown geeft aan dat de situatie rondom corona zeer ernstig is. Gezondheid en veiligheid staan te allen tijde voorop. De maatregelen die zijn afgekondigd hebben invloed op het Open Festival van Amare (19 t/m 21 november) en het Next Generation Festival (25 t/m 28 november).

Open Festival
De directies van Amare, Residentie Orkest Den Haag, Nederlands Dans Theater en Koninklijk Conservatorium hebben helaas moeten besluiten om de feestelijkheden van het Open Festival (vrijdag 19 tot en met zondag 21 november) af te gelasten. Een aantal activiteiten zal in afgeslankte vorm doorgang vinden. Meer informatie hierover vindt u via amare.nl.

Next Generation Festival
Tot onze grote spijt kan ook het Next Generation Festival (donderdag 25 t/m zondag 28 november), gezien het karakter van het festival en de verplaatsingen door het gebouw die daarbij horen, niet doorgaan. Met de huidige restricties kunnen we momenteel niet het festival organiseren dat we voor ogen hadden. Heeft u tickets gekocht? Dan hoeft u nu niets te doen, er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Houd koncon.nl en amare.nl in de gaten voor verdere informatie.