Om je aan te melden moet je je eerst via Studielink registreren en vervolgens verschillende documenten indienen, waaronder een portfolio.

Deadline voor het indienen van je portfolio en vereiste bestanden (met link naar je Dropbox-map) voor alle kandidaten: Vrijdag 1 Maart 2024.

Lees hieronder meer over de algemene toelatingsvoorwaarden voor deze opleiding, evenals de specifieke portfolio-eisen.

Algemene toelatingseisen

  • Diploma voortgezet onderwijs Je bent in ieder geval in het bezit van een HAVO, VWO of MBO4 diploma of een gelijkwaardig buitenlands diploma Bekijk de Nederlandse waardering van buitenlandse diploma’s op de Nuffic-website.
  • Engelse taalvaardigheid Je kan je vlot uitdrukken in het Engels, zowel gesproken als geschreven. Niet-EU/EER-kandidaten worden gevraagd om aanvullend bewijs van hun Engelse taalvaardigheid. De taalvaardigheid van EU/EER-kandidaten wordt beoordeeld tijdens de toelatingsgesprekken.

Aanvullende toelatingseisen

Als onderdeel van de toelatingsprocedure voor de Bachelor opleiding ArtScience vragen we je om je artistieke talent, intellectuele nieuwsgierigheid en affiniteit met een breed scala aan artistieke disciplines aan te tonen. Je wordt gevraagd om bestaand werk te tonen en je motivatie om te studeren aan de Interfaculteit ArtScience uit te leggen.

We vragen je om een Dropbox-map klaar te maken met alle vereiste bestaanden. We willen uitdrukkelijk niet dat je de map met ons deelt. Tijdens de aanmeldprocedure word je gevraagd om een link naar deze Dropbox map op te sturen. Zorg dat je de benodigde documenten klaar hebt staan in de Dropbox-map. Je kan de link in een specifiek veld toevoegen tijdens de aanmeldproces.

Je wordt gevraagd de volgende documenten te verstrekken:

– Portfolio

– Motivatiebrief

– CV

– Opdracht

Gedetaillerde informatie wat deze onderdelen precies inhouden vind je op de website van de ArtScience Interfaculty.

Voor vragen rondom je aanmelding, neem contact op met de interfaculteit via admissions@interfaculty.nl.

Let op: De aanmelding voor deze bachelor loopt via de website van de Koninklijke Academie Beeldende Kunsten.

Bekijk de stappen van de aanmeldprocedure