Toelatingseisen Master Algemeen:

We beoordelen eerst je opnamen, het motivatieformulier en je Masterplan. Voor meer informatie over de aanmeldprocedure zie deze pagina.

Opnamen
We willen je vragen een portfolio met daarin minimaal drie zelf gecomponeerde werken te sturen met een totale minimum lengte van 20 minuten. Kies stukken van verschillend karakter waarin je muzikale en artistieke kwaliteiten goed naar voren komen.

Zet de opnamen op YouTube, Vimeo of Soundcloud. Indien reeds uitgebracht: voeg betreffende link toe. Maak dan een Word/PDF document met daarin een repertoirelijst en alle geactiveerde linkjes. Dit document upload je bij de juiste vraag in ‘Osiris Aanmeld’.

Motivatieformulier
Beantwoord de vragen in het formulier door de PDF te downloaden. Upload het ingevulde motivatieformulier in ‘Osiris Aanmeld’.

Master Project Plan
Voordat je de master begint moet je een Master Project Plan insturen. In je Master Project Plan geef je je plannen weer voor de inrichting van je masterstudie en je Master Project waarin je artistieke ontwikkeling, onderzoek en ondernemerschap een belangrijke rol spelen.
Bij de toelating tot de Masteropleiding zal ook het bespreken van het Master Project Plan een onderdeel van het second round met de toelatingscommissie zijn. Bekijk het Master Project Plan Guidelines document onderaan de pagina.

Voor vragen neem contact op met Bart Suèr, het Afdelingshoofd.

Alessandra en Jonty vertellen over het Master Project

Twijfel je waar je moet beginnen bij het ontwerpen van je Master Project Plan? Bekijk de video hieronder voor wat inspiratie.