Alumna Fay van Baar wint Aanmoedigingsprijs Dansersfonds '79

Nederlands Dans Theater (NDT) is verheugd mede te delen dat NDT 2 danser Fay van Baar de winnaar is van de Aanmoedigingsprijs van Stichting Dansersfonds ‘79.

De prijs werd gisteren uitgereikt tijdens het Balletgala in de Stadsschouwburg in Amsterdam, in aanwezigheid van Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden.

Wat Van Baar volgens het Dansersfonds ’79 onderscheidt is haar volwassen, ongeforceerde presentatie, haar subtiele muzikaliteit en haar duidelijke affiniteit met de sfeer en energie die een choreografie wil oproepen. De jury van Dansersfonds ‘79 hoopt dat zij in de toekomst de getoonde veelzijdigheid van haar talent verder zal ontwikkelen en daartoe ook alle kansen krijgt.

Dit jaar bestond de jury uit Han Ebbelaar, Alexandra Radius, Ine Rietstap, Marian Sarstädt en Karin Schnabel.

Catharina Boon en Jan Linkens van de Dansvakopleiding aan het Koninklijk Conservatorium zeggen 'heel erg trots!' te zijn.

Wil je net als Fay leren dansen? Kom dan naar onze audities! De eerstvolgende vindt zaterdag 15 december plaats. Maar ook ervoor (in Heemstede en Houten) en daarna zijn er ook nog vele kansen om kennis te maken met de Dansvakopleiding en te komen auditeren!

Alumni Koninklijk Conservatorium

Alumna Fay van Baar is opgeleid aan de Dansvakopleiding van het Koninklijk Conservatorium. Meer weten? Lees hier.