In verband met de coronamaatregelen is het Open Festival van Amare afgelast. Dit programma gaat niet door. Een aantal activiteiten zal in afgeslankte vorm doorgang vinden. Meer informatie hierover vindt u via amare.nl.


Wij Den Haag

9 stadsproducties op weg naar Amare.

Onder de noemer Wij Den Haag werken Amare en het Koninklijk Conservatorium in de maanden voorafgaand aan de opening samen met tientallen creatieven, artiesten, amateurmuzikanten en andere stadsgenoten aan een serie voorstellingen en projecten die ook te zien zijn tijdens het Open Festival. In speciaal voor deze gelegenheid samengestelde ensembles en dansgezelschappen repeteren en spelen zij vanaf september in heel Den Haag in voorbereiding op de feestelijke opening van Amare.

Het project Wij Den Haag kent nog enkele onderdelen, te weten:

Instinctive Neighbourhood

Woon jij in de Rivierenbuurt, het Spuikwartier of de Stationsbuurt? Doe nu mee met het dansproject Instinctive Neigbourhood en treed op tijdens het openingsfestival van Amare!
Lees meer.

Warriors Foot

In samenwerking met Corpo Máquina en El Jackson Education. Leerlingen, pupillen of jong publiek worden de dansers in een choreografie die volledig is geïnspireerd op het voetbalspel.
Lees meer.

Parade naar Amare

In samenwerking met Sarif Tribou, Blazen aan het Spui, Haagse Notuh, Marchingband Victory, Jacht Hoorn Blaas Groep Waalsdorp, Haags Klezmer Trio, Streetband FF AnderZ, Muziekvereniging Kunst Naar Kracht, Pedlev Blazers Ensemble, Harmonievereniging TAVENU, Muziekvereniging METRO Scheveningen, Straatorkest Eigen Hulp, Kunst voor het Volk, Tobra trio/kwartet, Klein maar Dapper en Phoenix Wateringen.
Lees meer.