‘Wij willen verbazen en verrijken’
HIIIT

Ensemble HIIIT (voorheen Slagwerk Den Haag) is gefascineerd door alles wat te maken heeft met geluid, puls en materialen als klankbron. Het ensemble speelt, ontwikkelt en vernieuwt de hedendaagse slagwerkmuziek met de uitvoering van bestaand repertoire, compositieopdrachten en grensverleggend onderzoek naar georganiseerd geluid en instrumentarium.

De Master Ensemble Slagwerk wordt verzorgd in samenwerking met de succesvolle formatie HIIIt. Het is een specialisatie binnen de Master Slagwerk van het Koninklijk Conservatorium. Om in aanmerking te komen voor dit spannende programma doe je een aparte auditie.

Met deze Master Ensemble Slagwerk doe je veel podiumervaring op tijdens concerten en voorstellingen. Daarnaast ontwikkel je, afhankelijk van de beschikbare projecten van het moment, je professionele kwaliteiten in een educatieve en multidisciplinaire context waarbij de nadruk ligt op communicatie, creativiteit en flexibiliteit. Als je bent toegelaten, wordt je collegegeld door HIIIT vergoed.

Specificaties

Taal

Engels

Lestijd

75 min/ week

Duur

1 jaar

Graad

Master Muziek

Collegegeld

Afdelingshoofd

Eleonoor Tchernoff

Introductie Koninklijk Conservatorium

Welkom op het Koninklijk Conservatorium

Ontdek het Koninklijk Conservatorium tijdens de jaarlijkse Open Dag