Studie-informatie

Ben jij een ondernemende musicus die door experiment en onderzoek nieuw publiek wil bereiken met excellente muziek? Dan is de master NAIP iets voor jou. Je wordt voorbereid op een toekomstige muziekpraktijk door het ontwikkelen van een opvallend portfolio.

De Music Master NAIP sluit je niet af op de gebruikelijke manier met een recital, maar met een zogeheten ‘Professional Integration Project’. Dat project kan al naar gelang je ambities en kwaliteiten zeer uiteenlopende vormen aannemen. Op www.musicmaster.eu vind je enkele voorbeelden.

Naast lessen in het eigen hoofdvak, bereid je je voor op het Professional Integration Project (PIP) voor met zeer praktijkgerichte cursussen: Performance & Communication, Leading & Guiding, Professional Integration & Project Management. In de loop van het eerste studiejaar ontwikkel je zowel een projectplan als een researchplan voor de PIP. Een ander wezenlijk onderdeel van deze Master is de intensieve studiebegeleiding in de vorm van mentoring. Je stelt met keuzevakken een eigen studieprogramma samen en kan cursussen volgen bij partner-instituten in binnen- en buitenland. De Music Master NAIP is ontwikkeld in samenwerking met conservatoria in Europa en de Verenigde Staten, en wordt behalve in Den Haag ook aangeboden in Reykjavik, Groningen en Stockholm.

Docenten

Specificaties

Voertaal

Engels

Lestijd

1x 50 min p/w en coaching

Duur

2 jaar

Graad

Master Muziek

Kosten

Afdelingshoofd

Renee Jonker

Gerelateerde studies

Introductie Koninklijk Conservatorium