Het mobiliseren van talent, ruimte creëren voor ambitie en het opereren op internationaal topniveau zijn kernwaarden van het Koninklijk Conservatorium. Daarin staan we niet alleen maar delen ze met diverse bedrijven, instellingen en organisaties. Gedeelde waarden die een zakelijk partnerschap tot een logische stap maken, waarvan beide partijen de vruchten plukken. Wij zien deze partnerschappen zonder uitzondering als persoonlijk maatwerk.

De omvangrijke projecten en het beurzenprogramma zijn erg belangrijk voor het ontwikkelen van excellent talent, maar kunnen niet allemaal vanuit het reguliere budget gerealiseerd worden. We zijn daarom continu op zoek naar partners die het KC en de studenten willen omarmen en willen helpen deze programma’s mogelijk te maken.

Als zakelijk partner van het Koninklijk Conservatorium investeert u in de ontwikkeling van internationaal muzikaal- en danstalent. U laat daarmee zien dat het mobiliseren van talent, ruimte creëren voor ambitie en het opereren op internationaal topniveau belangrijke waarden voor u zijn. Een partnerschap met het Koninklijk Conservatorium biedt u met uw bedrijf of organisatie vele interessante kansen. U staat immers middenin de praktijk van een dynamische en zeer actieve kunstvakopleiding. Een partnerschap is per definitie maatwerk, met een toegevoegde waarde voor iedereen. Daarom bespreken wij graag met u persoonlijk de ideeën, kansen en mogelijkheden.

Contact

Vragen

Maak kennis met het Koninklijk Conservatorium en mail Christine Philips, Fondsenwerving & Relatiebeheer of bel 070-3151440.

Met dank aan alle partners, sponsors en fondsen voor hun bijdrage en samenwerking!

Adriana Jacoba Fonds
Debman Stichting
Erasmus+ Program of the European Union
European Commission
Fonds Podiumkunsten
Gemeente Den Haag
Het Kersjes Fonds
ICP – International Community Platform
Johan Wagenaar Stichting
Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap
Mercure Hotel Den Haag Centraal
Het Cultuurfonds
Siemens
Stichting Bevordering van Volkskracht
Stichting Dorodarte
Stichting Instrumentenfonds Koninklijk Conservatorium
Stichting M.A.O.C. Gravin van Bylandt
Stichting Ritsema van Eck Fonds
Stichting Strand Links
Stichting Van Ommeren – de Voogt
Stichting Zabawas
Van den Berch van Heemstede Stichting
VNO-NCW West
The Hague Business Agency