Studiebeurzen voor Toptalent

Het Koninklijk Conservatorium wordt internationaal erkend als kwaliteitsinstituut. Hier zijn we uiteraard erg trots op en daar werken we continue hard voor. Dit maakt dat we interessant zijn voor toptalent vanuit alle hoeken van de wereld. De beste musici en dansers van de toekomst willen aan het Koninklijk Conservatorium studeren, wat natuurlijk prachtig is. Echter betekent dit ook dat we moeten concurreren met de meest vooraanstaande conservatoria ter wereld om dit toptalent aan ons te binden. De mogelijkheid om hen een beurs te bieden helpt deze musici in hun keuze voor het Koninklijk Conservatorium. Uw bijdrage is daarom van onschatbare waarde; een investering in komende generaties toptalenten van het allerhoogste niveau.

Fund for Excellence

De bijdragen van Donateurs brengen we onder in een aparte stichting, het zogenaamde Fund for Excellence. Dit fonds keert studiebeurzen uit aan masterstudenten die voor hun Bachelor of eerdere Master opleiding tijdens de examens gewaardeerd zijn met het cijfer 10. U draagt dus wezenlijk bij aan het tot wasdom laten komen van de grootste muziek- en danstalenten van morgen.

Het Fund for Excellence is een door CBF Erkend Goed Doel. Dit betekent dat het fonds voldoet aan strenge kwaliteitseisen. Toezichthouder CBF controleert dit. Meer weten? Kijk op geefgerust.nl

Omdat schenken een persoonlijke keuze is, vinden wij het belangrijk dat onze donateurs een bedrag kunnen kiezen dat bij hen past. U kunt ons steunen via een eenmalige of een structurele schenking. Er diverse mogelijkheden voor een op maat gemaakte blijk van erkentelijkheid, die we graag tijdens een persoonlijke ontmoeting met u bespreken. De keuze voor een eventuele naamsvermelding na uw bijdrage is geheel aan u.Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven en oud vicepresident van de Raad van State Herman Tjeenk Willink vertellen waarom uw steun voor het Fund for Excellence en het Koninklijk Conservatorium onontbeerlijk is.

Eenmalige schenking

Uw schenking kunt u te allen tijde overmaken op NL61 ABNA 0877 6465 38 Stichting Fund for Excellence of the Royal Conservatoire
onder vermelding van ‘gift’ of ‘schenking’. Wanneer u ons steunt met een eenmalige schenking die meer dan 1% en minder dan 10% van uw verzamelinkomen bedraagt, dan is het bedrag voor 125% aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

Periodieke schenking

Meerdere jaren achtereen schenken is fiscaal het meest aantrekkelijk. Het Fund for Excellence heeft een culturele ANBI-status. Dit betekent dat u een groot gedeelte van uw (eenmalige of periodieke) schenking van de belasting kunt aftrekken. Wie namelijk 5 jaar of langer een vast bedrag schenkt, kan het bedrag elk jaar voor 125% van de inkomstenbelasting aftrekken, zonder minimum of maximum.

Op www.anbigift.nl/koncon vindt u een rekenmodule waarbij u gemakkelijk kunt zien welk belastingvoordeel u dat oplevert.

Het is niet meer nodig om uw periodieke schenking vast te laten leggen in een notariële akte. Het enige wat u hoeft te doen is het invullen en toesturen van deze overeenkomst.

Meer informatie over het Fund for Excellence en de ANBI-status? Kijk dan hier.


Contact

Meer informatie?

Wij gaan graag met u in gesprek! Mail Christine Philips, Fondsenwerving & Relatiebeheer via c.philips@koncon.nl of bel 070-3151440 voor een afspraak of voor meer informatie.