Voorstellingen Dansvakopleiding

Gedurende de opleiding is er voor jou volop gelegenheid om podiumervaring op te doen. Tijdens studio-avonden, de eindvoorstelling en eventuele medewerking aan voorstellingen van gezelschappen en externe projecten pas je alle in de studio’s geleerde technieken toe in combinatie met facetten van de beroepspraktijk. 

  • Studiomiddagen en avonden: de studiomiddagen en avonden vinden twee keer per jaar plaats in de Kees van Baarenzaal. Tijdens deze momenten wordt de nadruk gelegd op het demonstreren van vaardigheden en het repertoire dat in de lessen wordt geleerd. Dit wordt in een beknopte choreografische (les)vorm getoond.
  • Young Talent Project: de jaarlijkse voorstelling van de Dansvakopleiding i.s.m. het Nederlands Dans Theater. Deze voorstellingen vinden in Korzo Theater plaats.
  • Eindvoorstellingen: de Dansvakopleiding sluit het schooljaar altijd af met een serie (uitverkochte) voorstellingen in de Kees van Baarenzaal. Het hoogtepunt van het jaar voor zowel de leerlingen, studenten en het publiek.

Klik hier voor alle voorstellingen van de Dansvakopleiding.