In verband met de coronamaatregelen is het Open Festival van Amare afgelast. Dit programma gaat niet door. Een aantal activiteiten zal in afgeslankte vorm doorgang vinden. Meer informatie hierover vindt u via amare.nl.


Familiedag

Overdag kan je met de kinderen in Amare binnenlopen bij de instrumententuin van het Residentie Orkest en de jamsessies van Amare samen met studenten van het Koninklijk Conservatorium.

De instrumententuin

In de Instrumententuin mag je verschillende instrumenten uitproberen. Of misschien speel je al een instrument en vind je het leuk om andere instrumenten te proberen? In de Instrumententuin vind je vier instrumenten: uit elke instrumentengroep één. Kun jij al toeteren op een koperblaasinstrument? Kun jij de snaren van een strijkinstrument al aanstrijken? Kun je geluid krijgen uit een houtblaasinstrument? Weet jij een ritme te spelen op een slagwerkinstrument? Onze docenten helpen je.

De exacte aanvangstijden van de intrumententuin maken we hier later bekend.

Jamsessies

Ook op het Kunstenplein vinden jamsessie plaats van studenten jazz en slagwerk van het Koninklijk Conservatorium, de urban dancers van het Haags hiphopcentrum Aight samen met topdanser Redo.
De exacte aanvangstijden maken we hier bekend.

Amare Shuffle

Iedereen kan meedoen met de Amare Shuffle. Leer de Amare Shuffle met beweging en bodypercussie en beweeg je door het gebouw. Met z’n allen op weg naar de voorstelling FEEST! Onder leiding van onze docenten, met de hulp van The Residents en NDT Uitblinkers en op de prachtige muziek Evoke van Geneviève Murphy, uitgevoerd door Neo-fanfare 9x13.
Kom gezellig met ons meedoen!

We starten op het Spuiplein om 13.00 en om 15.00 uur.

Workshops en voorstellingen

Tijdens de familiedag zijn er heel veel heel leuke workshops waarbij je je eerste stapjes op een echte balletvloer kan zetten of zo'n mooi muziekinstrument kan uitproberen. En wat denk je van het in een feestelijke optocht door Amare naar de voorstelling FEEST te trekken?
Voor deze workshops vragen we je wel te reserveren voor jezelf (eventueel) en de kinderen.

Let op! Voor alle workshops vragen we je een kwartier voor aanvang je te melden op het Kunstenplein (de open benedenruimte van Amare). Vanaf de stand daar word je opgehaald.

Tickets voor de Familiedag via Amare.nl